FERAY SEVİL TOS VE YEŞİM MENREDES ANILDI

FERAY SEVİL TOS ve YEŞİM MENREDES ANILDI

Yakın zamanda yaşamlarını yitiren Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi ve Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Feray Sevil Tos ile Caddebostan Gönüllüleri Geçmiş Dönem Başkanı Yeşim Menderes anıldı.

Gönüllü Merkezi’nin organize ettiği anma programına Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Meclis üyeleri, gönüllüler, merhum Tos ve Menderes’in aileleri ve dostları katıldı. 30 Ekim pazartesi günü Kozyatağı Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşen anmada konuşma yapan Başkan Nuhoğlu, "Feray hanım ile seçimden kısa bir süre önce tanıştım. Hastalığını kimseye söylemedi, biz de sonradan öğrendik. Hem Feray Sevil Tos’u hem de Yeşim Menderes’i rahmetle anıyorum’’ dedi. Tos’un eşi Fehamettin Tos, ‘’O her şeyden önce güler yüzlü biriydi, seven ve sevdirendi. Ben onun son dönemlerine rastladım, 5 sene 50 sene gibi dolu dolu geçti. Kendisi vefat etmeden son 1 gün önce bana ömrüm yettiğince gönüllü merkezinde görev alacağım’ demişti’’ diye konuştu. Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Baran ise Feray Sevil Tos ve Yeşim Menderes’in ömürlerinin mücadele ve hizmet etmekle geçtiğini belirtti. Program, Tos ve Menderes’in dostları ve arkadaşlarının onlarla anılarını anlatmasının ardından sona erdi.