BOSTANCI GÖNÜLLÜLERİ 15 YAŞINDA
Bostancı Gönüllü Evi, kuruluşunun 15. yıldönümünü, pek çok gönüllünün katılımı ile kutladı. Gönüllü Evi Başkanı Birsen Sungur’un açılış konuşmasının ardından geçmiş dönem başkanları ve eski üyeler, kuruluşundan bugüne Gönüllü Evi faaliyetlerini anlattı ve anılarını gönüllülerle paylaştı. Ayrıca Birsen Sungur, önümüzdeki dönemde planlanan faaliyetler ile ilgili bilgi verdi. Daha sonra gönüllüler hep birlikte 15. yıl pastasının mumlarını üfledi.

Sungur konuşmasında, “Bizlere gönüllü olarak çalışma imkanı sağlayan ve her daim yanımızda olarak bizlere destek veren Kadıköy Belediyesi’ne, Belediye Başkanımız Aykurt Nuhoğlu’na, Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkez Yönetim Kurulu üyelerine, Gönüllü Merkezi Sorumlusu Engin Baran’a ve görev yapan tüm arkadaşlarımıza, ayrıca bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmayan Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu üyemiz Ayşen Gürer’e de teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.