FENERBAHÇE'DE POP RÜZGARI
Fenerbahçe Gönüllüevi bünyesinde çalışmalarını yürüten Türk Popüler Müzik korosunun ilk konseri Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde gerçekleştirildi.

Şefliğini Canan Sabah Erden’in, sanat yönetmenliğini ise Ahmet Uygur’un gerçekleştirdiği konserin ilk bölümünde, 90’lı yıllardan bugüne, unutulmaz pop şarkıları koro olarak seslendirildi.
 
 
 
 
 



 
 
Konserin ikinci bölümü başlamadan önce sahneye davet edilen Fenerbahçe Gönülüevi Başkanı Ferah Diker, “Fenerbahçe Gönüllüevi olarak geleceğimiz olan gençlerimize elimizden geldiğince destek veriyoruz. İhtiyaç sahibi çocuklarımıza, gerek İstanbul gerekse Anadolu’nun çeşitli şehirlerindeki okullara, giysi ve sınav hazırlık kitapları temin ediyor ve sayıları 32’yi bulan üniversite gençlerimize de gönüllüler olarak burs temin ediyoruz.”dedi. Ardından Fenerbahçe Gönüllüevinin en küçük gönüllüsü Ece Sevanay’ı sahneye davet etti.
 


KÜÇÜK ECE’NİN BÜYÜK KALBİ

Ece Sevenay, biriktirmiş olduğu harçlıklarını, Fenerbahçe Gönüllüevi aracılığıyla, bir Tıp Fakültesi öğrencisine burs vererek örnek bir davranış sergiledi. Ece Sevenay ayrıca UNESCO tarafından düzenlenen 153 ülkeden 12 bin 937 öğrencinin katıldığı “İyi Bir Gelecek İçin Eğitim” konulu kompozisyon yarışmasında Dünya ikinciliği ödülüne layık görüldü.
 
 
 
 


Konserin ikinci bölümünde ise Reyhan, Azize, Feride, Türkan gibi isimlerin yer aldığı pop şarkıları, renkli kıyafetler giyen solistler tarafında seslendirildi. Koro ise Türk Bayrakları açılarak Dağ Başını Duman Almış marşını söyledi.

Konser sonunda, Kadıköy Belediyesi Meclis Üyesi ve Gönüllü Merkezi Yönetim Kurulu üyesi Aydoğan Dülger ve Fenerbahçe Gönüllüevi Başkanı Ferah Diker tarafından Popüler Müzik Korosu Şefi Canan Sabah Erden’e ve Sanat Yönetmeni Ahmet Uygur’a çiçekleri takdim edildi.
Geri